«

»

Iun 02

CHUNO – Vânătorul de sclavi (2010) korean drama

Chuno1

 • Drama: The Slave Hunters
 • Revised romanization: Chuno
 • Hangul: 추노
 • Network: KBS2
 • Episodes: 24
 • Language: Korean
 • Country: South Korea

Set during the Joseon Dynasty, „Chuno” revolves around the world of slave hunters (known as „Chuno Ggun”) and slaves (known as „Nobi”). The slaves were sometimes born into the system of servitude and other times became slaves as a punishment for a crime. In the drama series „Chuno,” a slave hunter (Jang Hyuk) attempts to track down one such runaway slave (Oh Ji-Ho). The runaway slave became a nobi after being falsely accused of a crime he did not commit. While the slave hunter tracks down the runaway slave, he also seeks out the woman he loves (Lee Da-Hae).

Screenshot_2

Traducerea in limba romana ep. 01 – 03: Teo71, Coordonator: Pisikutza25
Ep. 04 – 24 : Corneliuson, editare si hardsub AFI Team

16 comments

Skip to comment form

 1. Liana G.

  Un serial minunat.Un regal.
  Serialelele coreene au calitatea de a nu deveni „telenovele”.Sfârşitul e dramatic dar e aşa cum ar fi trebuit să fie.
  O altă calitate a serialelor coreene istorice e aceea că nu contrazic istoria. Adevărul istoric e firul conducător al scenariului iar pe el este brodată o poveste imaginară dar care nu deranjează.
  Sunt foarte fericită că l-am văzut iar acum, în zilele astea dramatice acest serial a fost un balsam.
  Mulţumesc AFI Team şi traducătorului Corneliuson.

 2. Liana G.

  Ce minune! Corneliusan şi AFI team sute de mii de mulţumiri. Câteva zile în weekend voi fi foarte fericită.Atât de tare îmi place Jang Hyuk, actor extreordinar de talentat, atât de captivant e subiectul şi atât de frumoasă e Lee Da Hae încât realizarea serialului nu putea fi decât un mare succes.
  Regele Injo în timpul căruia se petrece acţiunea filmului, este cel care îl detronează pe Gwanghae, regele din serialul Hwajung.Aşa cum şi istoria spune, urmaşul lui Gwanghae nu a fost un rege bun, ţara trăia în teroare şi sărăcie.
  Mulţumesc., mulţumesc, mulţumesc de alte sute de mii de ori!
  Tot binele din lume echipei AFI !

 3. Mada

  Coloana sonora este senzationala! Serialul in sine este captivant, iar jocul actorilor minunat! Multumesc pentru posibilitatea de a viziona la o calitate inalta, unul din serialele mele preferate!

 4. Liana G.

  Deşi e un serial mai vechi, a fost şi este apreciat şi pe plan internaţional. Jang Hyuk a fost nominalizat la premiul Emy pentru acest rol, la secţiunea film străin. Din cele 3 episoade pe care le-am văzut până acum, pot spune că şi realizarea cinematografică, filmări exterioare, e deosebită. In prezent,în Coreea se difuzează un serial istoric cu acelaşi Jang Hyuk în rol principal:The Merchant Gaekju. Oricum, mă bucur că un domn Corneliuson a preluat acest proiect şi îl continuă. Cu multe mulţumiri. L.G.

  1. Liana G.

   Repet rugămintea de zilele trecute, de a posta şi în sursa mail.ru care se poate descărca în calculator aşa cum au fost şi episoadele 1-3.
   La orele de vârf, în special seara, inernetul face figuri, serialul se întrerupe osecundă, se reia ş.a.m.d. Sursa 1 nu permite descărcarea.
   Vă mulţumesc

   1. asiafaninfo.net

    Imi pare rau, dar abia am timp si viteza la net sa pun pe odno.

 5. Dodo

  Mare bucurie ne-ati facut. Multumesc intregii echipe. Va doresc numai bine si sa aveti spor in toate.

 6. vio

  Ar fi minunat si voi nemaipomenit de „baieti buni”, daca s-ar traduce integral. Chiar are actori care stiu sa dea viata unui persobaj.
  Multumesc totusi pt tot ce traduceti si impartasiti cu noi.

  1. Pisikutza25

   Noi suntem „baieti buni”, dar trebuie sa avem si timp. Munca asta o facem intre serviciu, casa, familie. Teo va relua traducerea serialului, dar o face in limita timpului de care dispune.

 7. Liana G.

  Cred că m-am bucurat degeaba. Traducerea a rămas de o lună la trei episoade.Intre timp d-na Teo71 s-a apucat de alt serial dar nici acolo nu sunt progrese.
  In fine, nu am altceva de făcut decât să aştept.

  1. Pisikutza25

   Buna ziua! Fiecare traduce cand are timp, iar serialele vechi nu au prioritate in fata celor noi. Daca nu aveti rabdare, puteti urmari seriale deja finalizate. Facem tot ce putem, dar avem si o viata privata de care trebuie sa ne ocupam si, in plus, nu suntem roboti.

   1. Liana G.

    Bună seara.
    Nu cred că era cazul unui răspuns puţin cam dur.. Era o observaţie corectă ceea ce am scris eu.
    Apoi, chiar nu mă uit la seriale „la întâmplare”. Chuno era un serial (şi este încă) pe care doream tare mult să-l văd. Motivele le-am scris mai jos. Aşa cum spuneam în încheierea postării, nu am decât să aştept.
    Nu am intenţionat să jignesc pe nimeni.

    1. Pisikutza25

     Ma bucur sa vad ca nu ai vrut sa jignesti, dar timpul nostru este foarte limitat si facem tot ce putem. Raspunsul a fost dur pentru ca la fel mi s-a parut si comentariul.
     Acum ca totul s-a rezolvat, nu pot decat sa-ti multumesc pentru asteptare si sa-ti urez vizionare placuta la proiectele pe care le urmaresti.

 8. junior

  E a 4 ora cand ma uit la el si parca e din 2015 :/ luptele sunt cele mai interesante stilu-l lor face nota 10, fiecare cu bisericuta Lui , sa-si castige existenta, putere si faima ,amuzamentu-l teatral, si alte specificati.

 9. Liana G.

  Ce minune! Cât mă bucur că acest serial e pus în drepturi! Am văzut doar trei episoade pe un alt site dar… complet deteriorate. Nu înţelegeai care erau băieţi şi care fete. Am renunţat cu părere de rău.
  Atunci când s-a difuzat pe TVR nu descoperisem minunea filmelor coreene şi nu l-am văzut.
  Apoi l-am descoperit şi pe Jang Hyuk.
  Pentru acest rol, Jang Hyuk a fost nominalizat în 2011 „Best Actor” în rol principal la premiul Emmy, pentru film străin.
  A fost şi este încă unicul actor sud- coreean cu o astfel de nominalizare.
  Mulţumesc din suflet echupei AFI pentru idee şi privind cuplul de traducătoare, ştiu că va fi o traducere impecabilă.
  Incă o dată mii de mulţumiri.

 10. Georgeta

  Multumesc pentru surpriza grozava.Jang Hyuk este preferatul meu iar Chuno e filmul care l-a facut celebru.Engleza mea e destul de aproximativa si nu m-am aventurat sa-l vad fara subtitrare.Merciiiiiii!

Comentarii au fost dezactivate.