«

»

Iul 16

Jang Geun Suk in "Pretty Boy " korean drama 2013

3564-25867

Jang Geun Suk se intoarce pe micul ecran cu drama PRETTY BOY (BAIAT FRUMOS).
Actorul Jang Geun Suk isi va face revenirea pe micul ecran in drama de televiziune „Pretty Boy”, care se bazează pe un popular serial de benzi desenate scris de Chun Gi Young. Jang va juca rolul de Dokgo Matte ,care este cel mai frumos om în lume.
Drama va fi produsa de grupul EIGHT, care a fost implicat anterior în populare drame ca „Boys peste Flowers” și „Princess Hours”. Grupul EIGHT a declarat, „…ne-am întâlnit, de asemenea, cu Jang Geun Suk pentru discuții în mai multe rânduri. Jang Geun Suk este actor de aproape 21 de ani, el isi va arata capacitatea de actor experimentat, prin rolul său de Dokgo Matte. ”
Scenariul pentru „Pretty Boy” va fi scris de un scriitor Yoo Ah Young a căror lucrări anterioare includ filme ca „Korea”, „My Paparotti”, și „Miracle în cell nr.7 „.
Echipa de producție s-a exprimat:
„Am primit deja multe apeluri în ceea ce privește drepturile de difuzare pentru” Pretty Boy „, din țări din Asia, Europa, și America de Sud. Acest lucru arăta că drama este privita favorabil în străinătate înainte de difuzare. Povestea va fi strâns legata de seria de benzi desenate originale, ….”
Sursa si mai multe informatii:
Yahoo news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>