«

»

Feb 12

SECOND LOVE (2015) japanese drama

 • Drama: Second Love
 • Romaji: Sekando Rabu
 • Japanese: セカンド・ラブ
 • Director: Ayuko Tsukahara
 • Writer: Shizuka Oishi
 • Network: TV Asahi
 • Episodes: 7
 • Release Date: February 6, 2015 — March 20, 2015
 • Country: Japan


Kei (Kazuya Kamenashi) is a contemporary dancer. He keeps taking auditions for foreign dance companies, while working part-time jobs. Although talented, Kei has yet to pass an audition.
One the day he learns has a failed another audition, Kei becomes depressed and feels like he wants to die. He then sees Yui Nishihara (Kyoko Fukada). Kei is captivated by her.
Yui is in her 30’s and a teacher at prestigious female high school. She is having an affair with a colleague who has a wife and a child. She isn’t happy with her situation. Not knowing that Kei is looking at her, she walks across a passage connecting two buildings at her school.
Cast

TRADUCEREA IN LIMBA ROMANA – LILIANA MATEI (LillyTop)
Acest serial NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte site-uri.

 • EPISODUL 01
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

  Sursa 4

  Sursa 5
  Click aici
 • EPISODUL 02
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

  Sursa 4

  Sursa 5
  Click aici
 • EPISODUL 03
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

  Sursa 4

  Sursa 5
  Click aici
 • EPISODUL 04
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

  Sursa 4

  Sursa 5
  Click aici
 • EPISODUL 05
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

  Sursa 4

  Sursa 5
  Click aici
 • EPISODUL 06
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

  Sursa 4

  Sursa 5
  Click aici
 • EPISODUL 07 (FINAL)
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

  Sursa 4

  Sursa 5
  Click aici

21 comments

Skip to comment form

 1. alinaB

  Multumesc Lili pentru traducere ,frumos serial !!

 2. Stella Caracas

  Draga Liliana,unde ai ascuns frumusata asta de baiat talentat,?;glumesc,de catva timp am descoperit serialele japoneze si-mi plac pentru ca sunt mai scurte si nu se lalaie;l-am vazut intai pe Haruma Miura in cateva seriale,si acum pe dulceata, asta care m-a topit;in schimb japonezii astia imi par mai bagaciosi si mai enervanti decat coreenii;pacat ca nu sunt traduse mai multe seriale in romana;nu este nicio aluzie, e doar o constatare;stiu ca n-aveti timp si nu cer imposibilul;m-ai facut fericita cu serialul asta,multumesc mult,pentru terapie

  1. Liliana Matei - LillyTop

   Motivul pentru care nu se traduc atat de multe seriale japoneze este acela ca nu prea se traduc nici in engleza, cel putin nu in ritmul si in cantitatea in care se traduc cele coreene. De aceea este mai greu de gasit „materie prima” pentru tradus. In plus, majoritatea „spectatorilor” sunt fixati pe serialele coreene, de parca n-ar mai exista viata si dincolo de ele. :))

 3. Geta

  E primul serial japonez pe care îl văd. Mi-a plăcut foarte mult și m-a convins de faptul că ar trebui să urmăresc și astfel de seriale, Mulțumesc!

 4. Andreea

  Nota 10 pentru final. Mulţumim mult!

 5. Lorena

  Foarte frumos filmul si ma bucur ca nu m-a dezamagit finalul…multumesc foarte mult celei care mi l-a recomandat si nu in ultimul rand celor care l-au tradus…mii de multumiri…

 6. Gabriela

  Mulțumesc,mi-a placut mult.

 7. Florentina Rosca

  Un serial foarte bun pe care l-am vazut in stil maraton caci nu se putea altfel la cat de mult mi-a placut .Multumesc din suflet Liliana Matei pentru clipele frumoase pe care ni le oferi prin traducerea si postarea acestui serial .

  1. Liliana Matei - LillyTop

   Cu mare drag. Uneori ma surprinde sa vad cat de mult plac unele seriale la care nu ma asteptam sa „aiba priza la public” 🙂

 8. Raluca

  Superb! Mulțumesc, Liliana. Un serial foarte delicat în exprimarea sentimentelor. Încă o dată mulțumesc și… spor la tradus în continuare minunății ca asta.

  1. Liliana Matei - LillyTop

   Cu placere. Ma bucur ca ti-a placut. 🙂

 9. eugenia

  Multumesc Liliana Matei ptr.alegerea acestui film minunat care, pe langa bucuria din suflet adusa de Sfintele sarbatori, tu m-ai adus inca o bucurie in suflet , prin traducerea acestui film. MULTUMESC:
  ,

  1. Liliana Matei - LillyTop

   Cu mare drag. Ma bucur ca ti-a fost pe plac acest serial 🙂

 10. Eleonore

  Dificil de acceptat lipsa de discretie minima si curiozitatea felina a japonezilor, asiaticilor in general; intra pursisimplu cu bocancii in viata omului.

  1. yF7PaKYQsLW3

   Superb!

 11. mihaela

  Multumesc, Lily

  1. Liliana Matei - LillyTop

   Cu placere 🙂

 12. MoNe

  Superb. Iubesc acest gen de scenariu/regie simplu, dar care reda, atat de bine, esenta trairilor vietii si ne face sa reflectam la ce am dorit de la viata si ce am reusit sa realizam si cat. Inca o data plecaciune pt delectarea oferita.

 13. mihaela

  fffff frumos, merita de vazut

 14. mihaela

  unde apare filmul cu traducere in engleza?

  1. Liliana Matei - LillyTop

   Pe torrente

Comentarii au fost dezactivate.