«

»

Aug 27

TAKUMI- KUN (2007-2011) japanese serie

takumi-kun-5

O serie de cinci filme de lung metraj inspirata de manga japoneza, care face o incursiune in relatii mai delicate intre persoane de acelasi sex.
Drama si iubire. A avut un mare succes la publicul media din Asia de Est.

Cine are probleme cu a tolera aceste lucruri va rugam sa nu vizionati seria de filme. V-o oferim in limba engleza si in limba romana (in curs de traducere).

 • Takumi-kun series 1 – Soshite haruzake ni sasayaite (2007)
 • Takumi-Kun Series 2 – NijiIro no Garasu (2009)
 • Takumi-Kun Series 3 – Bibo no Detail (2010)
 • Takumi-Kun Series 4 – Pure (2010)
 • Takumi-Kun Series 5 – Ano, hareta aozora (2011)

18_ani_422784

 SUBTITRARE ROMANA

Traducerea in premiera in limba romana Danadumi – AFI TEAM

Fiecare film va fi postat pe masura realizarii traducerii si a formatului video optim pentru cei care vizioneaza in Romania!

[/expand]

 

 

ENGLISH SUBTITLE – videos are only shared here, not hosted here.

Takumi-kun playlist full serie 1-5 – click in playlist to select !

 

 

 

7 comments

Skip to comment form

 1. 46anna

  Cel mai mult mi-a placut nr.2 Nijilro no Garasu. Foarte bun film, care te surprinde emotional. Frumoasa si sensibila relatie intre Gii si Takumi. Multumesc pentru traducere si postare.

 2. marga

  Nu am considerat niciodata sexul ca fiind prioritar , el vine ca o completare a sentimentului afectiv, ca o dorinta de a te contopi cu persoana iubita si ce dragoste este mai sincera decat dorinta de a-l proteja pe cel iubit .
  Oricum as privi lucrurile , serialul imi place , inteleg nevoia de dragoste, admir si unitatea , solidaritatea ,dintre camarazi .

 3. anykutza89

  Nu pot sa spun ca sunt „pro” sau „contra” acestui subiect…
  cat det despre film… este foarte bun… iar actorii, de nota 10 cu felicitari!
  de obicei nu-mi place sa vad persoane de acelasi sex cum se saruta…
  dar in acest film mi-a placut 3:) 3:) 3:)
  Felicitati pentru acest poiect!

 4. iannos

  F F foarte dragut ssi subscriu la ceeace a spus si comentat,marga cne suntem noi sa comentam ceeace
  nu stim sigur foarte frumoasa povestea de draagoste ssssiactorii f curajosi si simpatici ma intreb dc nu au fcut si coreenii cva asemanator sau au fcut si nu am vzut eu? ok multumiri si succese

  1. agata

   Un film coreean cu acest subiect este „No regret”,cu Kim Nam Gil.Are,dupa parerea mea, scene mai „hard’,dar se spune ca a primit recenzii foarte bune din partea criticilor la acea vreme si se pare ca a fost rolul care l-a adus in atentia regizorilor si producatorilor pe Kim Nam Gil.

 5. crinalb

  Multumesc pentru aceasta initiativa curajoasa. Am realizat cata sinceritate, sensibilitate ,curaj si solidaritate este necesara pentru pentru a aborda o astfel de relatie. Adevarul nu este neaparat obiectiv. Este atunci cand iti urmezi inima fara sa faci rau nimanui.

 6. marga

  Multumesc frumos , sincer imi place , imi place seriozitatea si onestitatea cu care este abordat acest subiect atat de controversat . De ce ? Homosexualitatea a existat si va exista fie ca admitem sau nu . De foarte multe ori aceste relatii sunt mai lipsite de vulgaritate , mai sincere decat cele dintre heterosexuali . Si apoi , cine suntem noi sa nu admitem sau sa condamnam ceea ce nu cunoastem ?
  Chiar mi-a placut si m-a impresionat . Multumesc pt postare si pt traducere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>