«

»

Noi 15

WHEN A SNAIL FALLS IN LOVE (2016) chinese drama

when-a-snail-falls-in-love-2016-poster-1

 • Drama:When A Snail Falls In Love (English title) / Ru Guo Wo Niu You Ai Qing
 • Director: Zhang Kai Zhou
 • Writer: Zhu Zhu
 • Network: QQ Live (Tencent), Dragon TV
 • Episodes: 21
 • Genre: Romance, crime, thriller
 • Release Date: October 24 – , 2016
 • ZILE DE DIFUZARE: LUNI 3 episoade

when-a-snail-falls-in-love-2016-cast

Detective Ji Bai and new criminal profiler Xu Xu may seem like an awkward teacher-student pair at first glance, yet they are actually the best partners in the police force, solving one crime after another. Ji Bai slowly falls in love with Xu Xu, yet she is a girl who is as slow as a snail when it comes to love. Just as Xu Xu starts to reciprocate Ji Bai’s feelings, the dormant „Angel’s Killer” reappears.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Florry82
Hardsub – Lummy

Va multumim ca ne-ati urmarit.

20 comments

Skip to comment form

 1. mierla carmen

  multumesc mult , Sarbatori fericite !

 2. ralex

  Mi-a placut gluma cu „ei e multi”.Dar sa stiti ca singularul se foloseste doar pana la 40 si doar pentru „ele”;am glumit,of corse!
  Motivul pentru care m-ar fi interesat „in care parte a Chinei este realizat” tine de ideea traducerii ,adica cunoasterea culturilor asiatice.Nu stiu mai nimic despre aceasta tara „de acum”.Si sa stiti ca si in alte timpuri au fost difuzate in Romania filme din R.P.Chineza,care chiar placeau ,ignorand balastul de rigoare,mai ales muzica lor traditionala foarte frumoasa care atragea publicul prin exotismul ei,Cred ca acest serial a fost realizat in China Mare si ma bucur pentru modernismul cu care a fost lucrat,mai ales ca nu exista balast de ignorat.Per ansamblu,un film de actiune interesant.Multumesc truditorilor care ni l-au adus,tradus,postat s.c.l.Craciun fericit tuturor!

 3. Valentina

  Multumesc frumos.

 4. maira

  multumesc pt traducere fetelor,,,un serial frumos chiar daca a fost politist iar voi l ati tadus ff repede,,,,pt munca depusa de voi oricat v am multumi tot nu este deajuns,,,numai bine si spor la tradus seriale ,,,,

 5. Yuna

  Mi-a placut serialul, la fel si reintalnirea cu Wang Kai.
  Multumesc mult pentru finalizarea proiectului, Florry si Lummy.

  1. Lummy

   Si pe noi ne-a prins 🙂 L-am „coafat” cu drag. E posibil sa avem surprizeee

 6. ralex

  Ar fi interesant de stiut in care parte a Chinei s-a produs acest serial .

  1. Lummy

   🙂 Daca aflati raspunsul, va rugam sa ne spuneti si noua. Noi doar l-am „coafat” si vi l-am oferit spre vizionare, nu am facut si astfel de crecetari. China e mare si „ei e multi” 🙂 Enjoy!

 7. Yuna

  Reusite personaje, atat Melcul cat si Leul si foarte bine alesi actorii. Singura mea nelamurire este cum de putea trece amantul moartei drept un barbat fatal, ca doar se uita si chinezoaicele la filme 😆 Multe multumiri pentru episoadele 11 si 12, Florry si Lummy.

  1. Lummy

   Fatal, nefatal… De gustibus non est disputandum, nu? 🙂

 8. Yuna

  Daca in Love me if you dare a cam fost eclipsat de Wallace Huo, iata ca a venit si randul lui Wang Kai sa straluceasca intr-un serial politist foarte bun. Multumesc mult pentru episoadele 9 si 10, Florry, Lummy si AFI.

 9. maira

  multumesc pt trducerea si postarea acestui minunat serial

 10. elena

  Multumesc pentru traducere!

 11. Yuna

  Imi place cum a conceput scenaristul Melcul cel stralucitor de destept. De altfel, stiam din „Love me if you dare” ce psihologi redutabili sunt chinezii. Sunt curioasa cum va face fata Wang Kai posturii de indragostit, in Nirvana m-a convins ca ii reusesc personajele profunde si complicate 🙂
  Multumesc mult pentru traducere si postare, Florry si Lummy.

 12. Yuna

  Multumesc mult pentru acest serial excelent !

 13. alinaB

  Multumesc pentru traducere si postare !

 14. Mirela

  Imi place mult de tot de Wang Kai. Multumesc frumos pentru munca voastra.

 15. Mirela

  Multumes mult pentru noul proiect .

 16. pusadumitrica

  Multumesc frumos este foarte interesant si m-a captivat iremediabil !

 17. Miuţa

  Mi s-a părut interesant sinopsisul şi chiar n-am văzut nicio dramă chinezească poliţistă până acum.Mulţumesc pentru ocazia oferită şi spor la tradus, sau mai bine zis, să ai parte de o subtitrare bună, Florry!

Comentarii au fost dezactivate.